Faq

De shoot duurt inclusief de haarstyling en visagie maximaal 3 uur. 

Zeker! Een boudoir shoot is voor elke vrouw goed om een boost aan haar zelfvertrouwen te geven. Door mijn ruime ervaring weet ik precies welke poses het beste bij welk lichaamstype passen, gedurende de shoot help ik je met de poses. Let op! Je zult de volgende dag wel spierpijn hebben 😉

Laten we voorop stellen dat iedereen mooi is zoals hij of zij is. Door deze shoot zul je je alleen maar mooier voelen. Die 2 kilogram eraf maakt echt het verschil niet. Je uitstraling, die je krijgt wanneer je beseft dat je mooi bent zoals je bent, zullen je pas echt prachtig maken! Je gaat hier als een ander mens weg dan dat je binnen kwam, dat beloof ik je. Ik laat je een kant van jezelf zien die je misschien helemaal nog niet kent. 

De shoot is natuurlijk dé kans om nieuwe lingerie te shoppen! Ook heb ik in de studio een mooie client closet die alleen maar groter en groter aan het worden is. Kijk vooraf even in de client closet of er genoeg in jouw maat en smaak hangt, dan kun je zelfs helemaal zonder eigen gebrachte lingerie de shoot doen. Ook heb ik high heels in alle maten beschikbaar. Naast lingerie heb ik ook verschillende blouses, vesten, colberts en (body)sieraden beschikbaar. 

NEE! Een zonnebank geeft vaak van die gekke witte streep net onder je billen. En laat dit nou net heel lastig weg te photoshoppen zijn. Daarnaast is een zonnebank natuurlijk helemaal niet zo goed voor je huid. Door mijn gebruik van licht en nabewerking zal je huid er niet melkwit uitzien. Maak je hier dus geen zorgen over. Probeer in de zomer ook een klein beetje te letten op tanlines, voorkomen is beter dan herstellen 😉 

Ik maak op zo’n manier gebruik van het licht dat je dit niet zult zien. Ook is de manier van poseren ontzettend van belang. Eventuele blauwe plekken en/of pukkeltjes werk ik weg in de nabewerking. 

Het mag wel, maar ik raad het wel af. Een meegebrachte vriendin, of je partner, kan voor veel afleiding zorgen tijdens de shoot. Zie dit echt als een cadeau aan jezelf en probeer er voor de volle 100% van te genieten. Of boek een couple shoot, zodat ik jullie samen fotografeer.

Na de shoot heb je binnen 3 dagen een link binnen naar jouw persoonlijke website. Hier staat een grote selectie van de foto’s, onbewerkt. Via deze link kun jij zelf de foto’s selecteren die je graag nabewerkt wil hebben. Nadat jij de selectie doorgegeven hebt duurt het nog maximaal 3 weken tot je de foto’s in hoge resolutie kunt downloaden van dezelfde website. Daarna zal ik het album bestellen en deze per post aan je verzenden, let op! Dit kan tot 3 weken duren na het opleveren van de foto’s. Wil je dus het album cadeau doen, boek je shoot ruim van te voren. 

Zeker niet! Ik vraag altijd toestemming of ik wat beelden mag delen na het afleveren van de foto’s. Veel dames kiezen ervoor om onherkenbaar geplaatst te worden, wat voor mij heel fijn is, want zo kunnen klanten zien wat voor werk ik maak. Ik plaats nooit iets zonder toestemming.

Alle foto’s op mijn pagina zijn in mijn studio gemaakt, die zich in mijn huis bevind. Soms gebruik ik nog wel eens andere mooie plekjes in ons huis.

Nee nog nooit gehad. Maar ik zal dan ook net zolang doorgaan tot we beide tevreden zijn.

Staat jouw vraag er niet bij?

Dan hoor ik het graag!