Boudoir Experience

Ben jij klaar voor the next level? Ben jij klaar om te zien hoe prachtig jij bent? We twijfelen allemaal wel eens aan onszelf. Iedereen heeft zijn of haar onzekerheden. Juist door deze shoot krijgt je zelfvertrouwen een boost! Ik ben gespecialiseerd in het creëren van de ultieme Boudoir Experience.

Een boudoir experience is geschikt voor elke vrouw, ongeacht leeftijd of figuur. Elke levensfase is mooi. Voel jij je onzeker en kan je zelfvertrouwen wel een boost gebruiken? Boek die fotoshoot! Voel jij je juist heel krachtig op dit moment? Boek die fotoshoot!

Ik durf met zekerheid te zeggen dat jij zelfverzekerder de deur uit loopt dan dat je binnen kwam. En dat is precies mijn doel! Zie ik jou binnenkort in mijn studio? 

Tess Evenboer Boudoir Fotografie en studio shoot in lingerie

Boudoir

Couple

Dudoir

Tess Evenboer Boudoir Fotografie en studio shoot in lingerie

How it works

Als je binnen komt staat er allerlei lekkers klaar met een glaasje prosecco. Samen bespreken we de wensen. We bekijken eventuele inspiratie foto’s die je meegebracht hebt. Ook bekijken we de lingerie sets die je meegenomen hebt, je neemt ongeveer 3 a 4 setjes mee. Ook heb ik in mijn studio het één en ander hangen wat je kan gebruiken tijdens jouw boudoir fotoshoot. 

Dan beginnen we met de haarstyling & visagie. Ondertussen hebben we 1 tot 1,5 uur de tijd om elkaar te leren kennen. En dan begint jouw boudoir belevenis. Ik help je met het poseren. In de studio zijn er tal van mogelijkheden. 

Als we beide tevreden zijn na verschillende kledingwissels zit de shoot erop. Na een paar dagen stuur ik je per mail een persoonlijke website link toe. Hier kun je alle foto’s bekijken en hier kun je de selectie maken van de foto’s die je graag wil hebben. Deze foto’s ga ik nauwkeurig nabewerken en stuur ik je via een download link toe. Ook maak ik een album met al deze foto’s erin en deze stuur ik naar je op. 

Bronze

Haarstyling & Visagie

Gebruik Client Closet

1,5 uur shooten

8 HR digitale foto’s

Privé gallerij

15×15 mini album

€ 595,-*

Silver

Haarstyling & Visagie

Gebruik Client Closet

2 uur shooten

15 HR digitale foto’s

Privé gallerij

20×20 mini album

€ 825,-*

Gold

Haarstyling & Visagie

Gebruik Client Closet

2,5 uur shooten

20 HR digitale foto’s

Privé gallerij

15×15 luxe album

€ 1150,-*

* Losse extra digitale foto’s € 35,- p.st

*Couple Boudoir sessie toeslag € 100,-

* De fotoshoot vindt plaats in mijn studio in Volendam

Casual of sexy

Ik wil dat je je helemaal op je gemak voelt tijdens je shoot. Met dat in gedachten, is het echt aan jou, hoeveel of hoe weinig huid je laat zien. Ik hou er van dat de shoot de persoonlijkheid van jou laat zien, dus voel je vrij om iets persoonlijks mee te nemen. Het grootste advies? Wees niet bang om plezier te hebben!

Lingerie

Mooie lingerie is de ‘must-have’ boudoir outfit van elke sessie. Neem je favoriete setjes mee of koop iets nieuws. Ga jij voor stoer, kant, jarretels, een body of toch voor die oversized blouse? De keuze is aan jou! Ook heb ik een Client Closet die je vrij mag gebruiken. Je kunt vast spieken op Instagram bij de highlight map ‘client closet’.

Voorbereidingen

Scrub je huid de avond voor de shoot en sluit af met voedende bodylotion. Een kleurtje kan net dat beetje extra geven, maar is zeker niet nodig. Door mijn belichting en nabewerking is niemand melkwit op de foto. Draag op de dag zelf loszittende kleding om striemen te voorkomen. Ga voor lekker makkelijke kleding.

Schoenen

Neem die hoge killerheels mee naar de shoot! Heb je een paar overknee laarzen in de kast staan? Neem ook mee! Staan jouw sexy trouwschoenen te verstoffen in de kast? Neem ze mee! Heb je geen hoge hakken? Geen probleem, ik heb hoge hakken in maat 37 t/m 41 in de Client Closet.

Accessoires

Jarretels! Do I need to say more? Jarretels staan echt ontzettend sexy en kunnen net dat beetje extra aan de fotoshoot geven. Ook zonder kousen staat een jarretel gordel heel mooi. Heb je dit niet? Ook dit is uitgebreid aanwezig in de Client Closet. Denk ook aan sieraden of misschien wel handcuffs. Kan allemaal!

Haar & visagie

Op de ochtend zelf hoef je niets aan je haar en make-up te doen, dit doe ik namelijk! Door mijn jarenlange ervaring als kapster en visagiste geef ik jou binnen no-time een glamour look, geheel op jouw wensen aangepast. Ik vraag je alleen om met schoon en droog haar te verschijnen.